XXXX
logo de dietrich
Select your country  |  Cauta
 
 
bando_choix_chauffage_en.jpg
home  Acasa  >  Sfaturi  >  Faceti alegera corecta  >  Ce nivel de confort?
confort2.jpg
Le confort...

Ce nivel de confort?

Producerea de apa calda menajera si reglarea temperaturii sunt doua elemente cheie in confortul dvs.
 

APA CALDA MENAJERA

Producerea de apa calda menajera  reprezinta intre 15% si 30% din totalitatea energiei consumate intr-un an, stiind ca o locuinta cu 4-5 persoane consuma in medie 200 litri de apa calda menajera pe zi. Tehnologiile avansate din domeniu producerii de apa calda menajera depasesc cu mult simpla reincalzire a apei. Oricare ar fi sistemul pe care il alegeti, exista trei criterii esentiale pentru furnizarea apei calde menajere:

- o temperatura optima in functie de cerintele dvs., care ramane constanta, oricare ar fi cantitatea de apa utilizata
- un flux instant si nelimitat 
- un volum de apa calda necasar pentru a nu fi nevoie sa astepti reincalzirea acesteia.

Apa calda menajera instanta este furnizata in momentul utilizarii. Aceasta necesita puteri mari si este limitata la volume moderate. 

Pentru un nivel ridicat de confort la un necesar mare de a.c.m., sistemele de acumulare sunt cele mai eficiente.

Alegeti solutia care indeplineste cerinte reale, in functie de stilul de viata: de exemplu, o baie foloseste de trei ori mai multa apa decat un dus, copii mici sunt mari consumatori de apa calda...Pentru a alege cel mai bun sistem luati in considerare cerintele dvs. si discutatile cu un furnizor De Dietrich.

Obiectivul companiei De Dietrich este de a asigura apa calda menajera intr-o modalitate fiabila, economica si ecologica, oricare ar fi necesitatile si obiceiurile dvs., prin intermediul tehnologiei condensatiei, a energiei solare si prin performantele pompelor de caldura.


 
AUTOMATIZARILE 

Inteligenta cazanelor

Automatizarea asigura un confort optim, ce asigura in continuu o functionare optima a sistemului de incalzire si va permite, de asemenea, sa faceti economii importante privind consumul de energie.

Orice instalatie moderna de incalzire include o automatizarea care:

  • ajusteaza temperatura cazanului in functie de temperatura exterioara, decat s-o mentina la temperatura inalta tot timpul.
  • face posibila setarea unui program de incalzire si prepararea apa calda menajera in diferite moduri de operare. 
  • permite setarea unui program personalizat pentru:
    - perioada de vacanta
    - o intoarcere tarzie
    - toate evenimentele neprogramate

Cu o experienta de mai bine de 20 de ani in conceprea microprocesoarelor, De Dietrich a dezvoltata a patra generatie de automatizari programabile DIEMATIC, automatizarea DIEMATIC iSystem.
Programata, nu necesita un reglaj prealabil. Cu o simplitate in utilizare, permite modificarea in orice moment a temperaturii, a programelor si a ator multi parametri. 

Foarte avansata, automatizarea permite dialogul la distanta cu cazanul, datorita unei comenzii la distanta, ce exista in mai multe variante: standard, interactiva sau pe unde radio (fara fir). Instalata intr-o incapaere incalzita (living, bucatarie...), comanda la distanta permite efectuarea toturor reglajelor pentru a obtine un confort optim.

Sistemul de comanda la distanta telefonic TELCOM2, permite comanda si utilizarea de la distanta a instalatiilor gestionate de automatizarile din gama DIEMATIC.

In concluzie, automatizarea Diematic iSystem poate gestiona sisteme de incalzire moderne: asociera dintre un cazan in condensatie si sisteme solare sau cazan in condensatie si pompa de caldura.