XXXX
logo de dietrich
Select your country  |  Cauta
 
 
bando_valeurs_en.jpg
home  Acasa  >  De Dietrich  >  Valorile noastre
Corps de chauffe
Logo De Dietrich incandescent
Personnage

Valorile noastre

De mai mult de 3 secole, succesul a fost scopul nostru, o cerinta bazata pe valori reale: calitate, fiabilitate, sustainability.

Mai presus de toate acestea sta o poveste a oamenilor


De Dietrich a jucat intotdeauna un rol vital in viata economica si sociala. Ca pionier in protejarea drepturilor muncitorilor, compania a participat de la inceputul secolului 20 in proiecte industriale mari . Astazi cu 2000 de angajati care impartasesc aceeasi cerinta in excelenta si acelasi valori, De Dietrich ofera produse si servicii care sunt bine recunoscute si care intalnesc orice cerinta a consumatorului.

Cele mai inalte standarde de calitate


Oricare ar fi modelul, de la cel mai simplu la cel mai sofisticat, toate echipamentele De Dietrich sunt de cea mai buna calitate. Indiferent daca in termeni de design, de materiale sau manufacturare si in detalii: obiectivul nostru este sa asiguram fiabilitatea si durabilitatea echipamentelor.

Inovatie durabila


Mai mult decât o tradiție, inovatia la De Dietrich este a doua natura. Dedicat in întregime dezvoltării de noi tehnologii care au legătura cu economia de energie si protejarea mediului înconjurător, mai mult de 100 de ingineri din centrele noastre de proiectare si cercetare se straduiesc sa creeze cazanele si alte echipamentele de încălzire de mâine. Pentru De Dietrich adevăratele inovații sunt cele care se mențin.