XXXX
logo de dietrich
Select your country  |  Cauta
 
 
bando_confort_durable_en.jpg
home  Acasa  >  De Dietrich  >  Sustainable Comfort ®
Préserver l'environnement
Améliorer votre confort
Economiser de l’énergie

Sustainable Comfort ®

De la pompe de caldura la sisteme solare, de la cazane pe combustibil solid la cele in condensatie, De Dietrich garanteaza calitatea produselor Sustainable Comfort ®.

Conceptul Sustainable Comfort®  nu poate fi separat de conceptul dezvoltarii durabile care se sprijina pe trei principii fundamentale: economia, societatea si mediul inconjurator. 

Incepand cu anii 1970 tarile industrializate au devenit constiente de faptul ca bunastarea lor se bazeaza pe utilizarea intensiva a resurselor naturale. Deoarece un al treilea aspect, la fel de important ca economia si societatea, fusese neglijat : mediul inconjurator.

Grupul De Dietrich Thermique participa , la randul sau, la protejarea mediului inconjurator, fara sa compromita calitatea confortului consumatorilor. 

Alege De Dietrich Sustainable Comfort ®

Alegand produse din gama Sustainable Comfort ®,  economisiti energie si contribuiti la protejarea mediului bucurandu-va de confort. 

- Economie de energie 
Faceti economie consumand doar atat cat trebuie si in momentul in care trebuie. 

- Protejati mediul inconjurator 
Inainte, incalzirea rezidentiala reprezenta 32% din emisia de gaze cu efect de sera. Pentru a reduce acest procentaj, obiectivul actual este de adaptare a sistemelor de incalzire la tehnologiile ecologice si de incurajare a folosirii energiilor nepoluante.

- Imbunatatiti-va confortul  
Traiti in armonie cu natura prin alegerile pe care le faceti si cu ajutorul unei tehnologii care se preocupa de  calitatea apei in semn de respect fata de mediu si de reducerea cantitatii de deseuri.

Si mai ales, nu uitati acest frumos citat din Saint-Exupéry : "Noi nu mostenim pamantul de la strabunii nostri, noi il luam cu imprumut de la copiii nostri "