XXXX
logo de dietrich
Select your country  |  Cauta
 
 
bando_economies_en.jpg
home  Acasa  >  Sfaturi  >  Economisiti...  >  Energia solara: o energie gratuita
solaire2.jpg
solaire1.jpg

Energia solara: o energie gratuita

Utilizarea energiei solare nu produce emisii poluante si nici nu consuma resurse naturale epuizabile, cum este petrolul sau gazele naturale.
Energia solara este captata si apoi transformata in caldura cu ajutorul panourilor solare termice dispuse pe terasa, pe acoperis sau integrate in acesta.
Panourile solare incalzesc un fluid caloportor care circula prin conducte, iar acesta incalzeste apa menajera, apa din circuitul de incalzire si eventual piscina. De Dietrich este unul din putinii producatori ce ofera sisteme solare care, pe langa incalzirea apei calde menajere, asigura si aport la incalzire.

Un sistem solar este adesea asociat cu o centrala in condensatie pentru un plus de randament si pentru o mai buna economie de energie.

O investitie profitabila

Oferta de sisteme solare De Dietrich se compune din trei game: panourile solare, boilerele pentru prepararea apei calde menajere si automatizarile. Sunt posible numeroase combinatii pentru a obtine sisteme de producere a apei calde menajere sau pentru acm si aport la incalzire, de diferite capacitati.
Energia solara este 100% gratuita. Un sistem solar acopera pana la 60% din necesarul anual de apa calda menajera si aduce economii de energie de pana la 40% in cazul sistemelor de producere a apei calde menajere cu aport la incalzire.