logo de dietrich
Select your country  |  Cauta
 
 
bando_services_en.jpg
home  Acasa  >  Servicii  >  Garantiile De Dietrich
Logo De Dietrich

Garantiile De Dietrich

Produsele De Dietrich sunt garantate impotriva oricaror vicii de material sau defecte intrinseci de functionare.

Perioada de garantie acordata echipamentelor De Dietrich este de:
• 24 de luni de la data PIF, dar nu mai mult de 27 de luni de la data facturarii;
• 36 de luni pentru corpuri focar cazane otel/fonta de la data PIF, dar nu mai mult de 39 de luni de la data facturarii;

Duratele medii de viata ale produselor sunt: cazan mural, atmosferic din fonta, cazan presurizat din fonta, cazan de otel, arzatoare, pompe , sisteme de alimentare cu apa, boilere cu acumulare, grile de introducere, evacuare  si reglaj aer, centrale de tratare a aerului, aeroterme: 20ani

Asigurarea garantiei si service-ului se fac avand in vedere conditiile care sunt conforme cu legislatia romana, cu reglementarile privind protectia consumatorilor si obligatiile ce revin agentilor economici in comercializarea produselor de folosinta indelungata destinate consumatorilor.


Echipamentele sunt insotite de agrementele tehnice obtinute in urma testelor si verificarilor. Pentru siguranta in functionare, exploatarea si intretinerea lor se impune a se face conform instructiunilor de instalare/exploatare anexate echipamentelor.


Garantia acopera repararea sau inlocuirea pieselor, subansamblelor si a tuturor aparatelor recunoscute de noi ca defecte la origine.


Conform legislatiei in vigoare, durata garantiei se prelungeste cu timpul scurs de la data la care utilizatorul a reclamat defectul si pana la data repunerii acestuia in stare de functionare (date ce se vor mentiona in Certificatul de garantie).
Garantia este conditionata de faptul ca punerea in functiune, intervetiile si intretinerea echipamentelor trebuie facute exclusiv de firme autorizate, conform legislatiei si normelor in vigoare.